Leden met LEF!

Businessclub LEF! is een initiatief van een aantal ondernemers. Ontstaan vanuit de behoefte om anders te gaan netwerken en aan een club die elkaar wil én kan helpen. Ondernemers die zich aan elkaar én aan de gemeenschappelijke visie en waarden verbinden. Wij stellen ons graag aan uw voor. Klik op de foto om meer te weten te komen over het lid met LEF!

Etienne de Bruijn
Trichtglas adviseert, verkoopt en monteert alle glasproducten voor de bouw in zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze speerpunten zijn een grote hang naar glasspecialisme en een grote mate van flexibiliteit naar onze klanten.
Gabriela van Gemert
Van Gemert Groep staat voor samenwerken aan maatschappelijk resultaat. Ik realiseer teams en organisaties waar mensen willen werken én resultaten worden bereikt die er toe doen.
Jos Dielemans
Dielemans.biz geeft advies bij de selectie, inrichting en ingebruikname en het verdere gebruik van software voor uw bedrijfsadministratie
Petra Niessen
De Fotovakvrouw Mensen verliefd laten worden op jouw gedachtegoed, precies zoals jij bent. Portretfotografie, Bedrijfsfotografie, Uitvaartfotografie en daarnaast alle facetten van het leven van mensen komen aan mijn lens voorbij.
Jean-Pierre Wolfs
Telecomcare Limburg vereenvoudigt complexe materie. Efficiënte telecommunicatie begint met eenvoud, een balans tussen mogelijkheden en kosten. Wij creëren oplossingen die u in staat stellen beter te communiceren tegen lagere kosten.
Margo Kortekaas- van Dun
MargooSchrijft laat mensen dromen, hun verhaal vertellen en wil ze inspireren en meer laten lezen via korte verhalen, boekenrecensies.

Jouw naam hier?
Jouw naam hier?