Jos Dielemans

“De klant is onze partner in business en dat geeft energie.”
Jos Dielemans

Ik ondersteun ondernemers en hun medewerkers op het gebied van bedrijfsadministraties. Daarbij gaat het vooral om voorraadbeheer, serviceverlening en productie zoals assemblage. In vaktermen: ERP-toepassingen.

Mijn klanten werken in teams met meerdere personen samen en zijn afhankelijk van een goede registratie van al hun bedrijfsactiviteiten: van inkoop, voorraadregistratie tot verkoop. Daarbij hoort absoluut een juiste vastlegging van de financiële aspecten en eventueel technische details. Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van de wensen en behoeften van mijn klanten naar oplossingen in het softwarepakket dat ze gebruiken. De klantvraag is altijd het uitgangspunt. Bij de beantwoording ervan houd ik rekening met de bedrijfscultuur en de mogelijkheden die de door hen gebruikte software biedt. Ik hoor vaak terug dat de klanten vinden dat ze goed door mij worden geholpen.

Ik ben gespecialiseerd in de inrichting en het gebruik van het ERP-pakket SAP Business One. Ik werk al jaren samen met Joris Tettero van Asaptive B.V. en samen kunnen wij de klantvragen op vrijwel elk terrein beantwoorden, zowel technisch als functioneel. Samen met een aantal andere ICT’ers vormen wij een goed team. Ieder van ons beschikt over eigen specifieke kennis, waardoor we complementair zijn. Dankzij mijn accountancy-achtergrond heb ik bovendien een goed zicht op de financieel-administratieve eisen bij de registratie van bedrijfsactiviteiten.

Jos in vijf kernwoorden: Enthousiast, onderzoekend, specialist, faciliterend en techniekbewonderaar.

Hoe blijf je gepassioneerd en gemotiveerd?
Ik geniet ervan als de bedachte oplossingen in de praktijk goed werken en tijdwinst of betere informatie opleveren. Samen met de klant kunnen we veel bereiken. We benaderen de klant dan ook als teamplayer en partner in business. Dat geeft energie!

Wat zou je doen met 1 miljoen euro?
Een kleine portie zou ik benutten voor een fijne maar niet al te lange vakantie. Tijdens die vakantie ga ik nadenken wat ik concreet met het geld kan doen; waarschijnlijk iets van een fonds om anderen te helpen hun goede ideeën te realiseren.”

Waarvoor mogen ze je ’s nachts wakker maken?
Alleen voor iets heel speciaals, want als ik eenmaal slaap, slaap ik het liefst door. Als het dan toch moet, zou ik graag naar een uniek popconcert of andere voorstelling gaan.

Naast wie zou je in het vliegtuig willen zitten en waarom?
Ik ben geen liefhebber van vliegen, maar naast Willem-Alexander zou ik wel eens willen zitten (waarschijnlijk in de cockpit dan). Ik zou wel eens willen horen, hoe hij tegen het leven aankijkt, hoewel ik me wel afvraag of hij me dat dan überhaupt zou vertellen.

Wat deed je vandaag om 11.00 uur?
Ik was druk in de weer met een klantvraag; de ochtend is voor mij het meest geschikt om ingewikkelde zaken uit te zoeken (dat zijn mijn puzzeluurtjes).

Graag ontmoet ik je om eens verder te praten.

Jos Dielemans

https://dielemans.biz/
https://www.linkedin.com/in/josdielemans/
https://asaptive.com