Jean-Pierre Wolfs

Jean-Pierre is eigenaar van Telecom Care Limburg.

TCL werkt telecom breed. Dat wil zeggen dat jouw telefonie vraagstuk in goede handen is bij mij. Ik ben onafhankelijk en kan bij iedere provider kijken welk portfolio het beste bij jou én je onderneming past.

Denk aan mobiele telefonie (contracten en hardware), vaste telefonie (internet bellen en cloudcentrales beheren met bijbehorende hardware) en internetverbindingen. Kortom het totale scala van dienstverlening die nodig is om jou in contact te laten komen en te blijven met jou klanten.

Mijn klantengroep is MKB-breed te vinden. Van de accountant tot de aannemer, zzp-er tot de grondstofleverancier, de zakkenfabriek tot pedicure…. En tuurlijk alles wat en wie ondernemend is.

Mijn meest succesvolle product/dienst is de beschibaarheid van een eigen cloudcentrale en een mobiel platform omdat ik hiermee kan uitblinken in snelle adequate service. Dit is mijn onderscheidend vermogen t.o.v. mijn collegae.

Jean-Pierre in steekwoorden:
Actief, service en oplossingsgericht, doener, glas half vol type (positief ingesteld dus), geen vooroordelen, ik kijk wat er op mijn pad komt en ga uit van het goede (tot tegendeel is bewezen)

Hoe blijf je gepassioneerd en gemotiveerd?
Iedereen heeft telefonie nodig om zijn corebusiness uit te kunnen voeren. Dit is een standaardoplossing die voor iedereen anders ingericht kan worden. De uitdaging vind ik nog steeds motiverend om voor iedere klant zijn telecomoplossing te bouwen zodat ze met minimale kosten maximaal rendement uit hun investering kunnen halen. Ik ontzorg graag mijn klanten zodat ze met hun eigen business bezig kunnen zijn, en ieder situatie is anders.

Wat zou je doen met 1 miljoen?
Ik heb 3 kids…. Dus de vraag is wat ik of mijn kids met die miljoen zouden doen???….. Ik zou mijn bedrijf groter op de kaart willen zetten.

Waarvoor mogen ze je ’s nachts wakker maken?
Das persoonlijk ?…. 3 dingen in ieder geval, mijn kids…. food…. en …..

Naast wie zou je weleens in het vliegtuig willen zitten en waarom?
Bill Gates of Donald Trump of Mark Zuckerberg…. In ieder geval iemand die een mega succes verhaal heeft meegemaakt. Zou graag persoonlijk willen luisteren naar hun eigen verhaal omdat ik vind dat media niet altijd even objectief is.

Wat deed je vandaag om 11.00 uur?
Op kantoor de hoog noodzakelijke administratie doen ☹. Vandaag dus helaas de hele dag kantoortijd i.p.v. actieve klanttijd en dus de baan op.