Inge van den Heuvel

Meringe: Express yourself – impress others

Inge van den Heuvel stelt zich aan je voor:

Inge van den Heuvel

Wie zijn jouw cliënten en waarom komen ze bij jou?
Mijn cliënten zijn mensen die carrière willen maken door hun kwaliteiten zo optimaal mogelijk in te zetten. Ze willen een betere eerste indruk maken door visuele overtuigingskracht. Het zijn meestal mensen die niet verder komen bij de gewone loopbaancoach omdat ze constant en onbewust visuele signalen afgeven, waardoor ze bijvoorbeeld onsympathiek gevonden worden. Ik maak ze bewust van wat ze doen en train ze in hoe het anders kan. Zo nodig, zoek ik samen met hen uit wat ze nu echt willen in het leven en begeleid hen hierin van a tot z.

Wat is je meest succesvolle product/dienst en waarom?
Dat is mijn I7-imago model (combi NLP-Loopbaan – Imago) en de bijbehorende training. Beide heb ik zelf ontwikkeld. Aan de hand van dit model (her)creëer ik samen met de cliënt de balans tussen de binnen- en de buitenkant. Doel van het stappenplan is dat de cliënt zichzelf beter leert kennen. Samen werken we een authentiek imago waardoor hij of zij zich kan onderscheiden en de kans op succes toeneemt.

Beschrijf je jezelf in maximaal vijf kernwoorden
Ik ben enthousiast, creatief, snel overzicht, kritisch en confronterend

Hoe blijf je gepassioneerd en gemotiveerd?
Ik ben tegenwoordig heel gelukkig omdat ik werk doe wat ik leuk vind en waar ik heel goed in ben. Dit wil ik absoluut niet meer kwijt raken. Dus wat er ook gebeurt, ik ga door!

Wat zou je doen met 1 miljoen euro?
Een eigen kledingwinkel starten met kleding voor elk seizoenstype mens. Zodat elke klant de deur uitgaat met het model en de kleuren die het mooiste staan en waardoor iemand automatisch gelukkig en vol zelfvertrouwen is.

Waarvoor mogen ze je ’s nachts wakker maken?
Frikandel speciaal van frituur “op de Boom” in Spaans Huiske. Gelukkig op slechts 300 meter van mijn huis.

Naast wie zou je weleens in het vliegtuig willen zitten en waarom?
Ilse de Lange. Ik bewonder haar omdat ze echt haar eigen ding doet, en zich niet van haar route af laat brengen. Daarnaast is ze ook gewoon een spontaan en eerlijk mens die zegt waar het op staat. Ik heb de kans gehad haar te modelleren tijdens de NLP practitioner maar ik durfde toen niet. Daar heb ik nog steeds spijt van. Maar wie weet…

Wat deed je vandaag om 11.00 uur?
Mijn mails opruimen. Ongelooflijk wat je op een dag aan troep binnenkrijgt.