Het Hoe van LEF!

Businessclub LEF! gelooft erin dat netwerken meer vraagt dan samen koffie drinken, bitterballen eten en visitekaartjes uitwisselen. Daarom ontmoeten wij elkaar op vaste momenten waarbij we gebruik maken van verschillende werkvormen die ons helpen en inspireren.

 • Iedere drie weken: besloten clubbijeenkomsten voor leden
  Tijdens de bijeenkomsten is er voor ieder lid ruimte voor de eigen presentatie, staat één lid extra met diens bedrijf in de kijker en neemt een andere lid plaats op de “hotseat” waarbij diens vraag via intervisie wordt onderzocht en beantwoord. Deze bijeenkomsten zijn alleen voor leden toegankelijk.
 • LEF! Verbindt
  Geregeld organiseren we bijeenkomsten waar niet leden zich voor kunnen aanmelden. Tijdens het dinerbuffet is er tijd voor netwerken via de LEF!-methode, is er een interessante spreker en na afloop kan verder gepraat en geborreld worden. Deze bijeenkomsten hebben een beperkt aantal plaatsen en deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven en een ticket te komen. Weten wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is? Kijk op de kalender.
 • Bedrijfsbezoeken, lezingen en andere activiteiten
  Leden bezoeken samen  interessante bedrijven of netwerkevenemente, lezingen of andere bijeenkomsten. Of we brengen een bezoek aan een evenement van een collega-netwerk. Jaarlijks maken we samen een LEF!-ontwikkelkalender waarin we bepalen wat we graag willen ontwikkelen en welke bezoeken daarin ondersteunen.
 • Informeel contact en ontmoeten
  Elkaar echt leren kennen en vertrouwen gebeurt in de formele bijeenkomsten, en zeker tijdens informeel contact. Regelmatig organiseren we daarom zelf de LEF!-borrels, een BBQ en bezoeken we samen we samen het Preuvenemint in Maastricht. Soms alleen als LEF! , vaak ook samen met onze netwerkpartners.

Businessclub LEF! bezoeken?
De LEF!-borrels en de bijeenkomsten “LEF! verbindt” zijn openbaar. Kijk bij de kalender voor data en evenementen.

Lid worden?
Spreekt ons concept je aan en zou je je willen aansluiten? Neem  contact met ons op en dan maken we graag kennis met je en onderzoeken we samen of een lidmaatschap past. Kijk dan alvast eens op de pagina Voor wie is LEF!?