Gabriela van Gemert

Sparringpartner die meedenkt, tegengas geeft, helpt en niet overneemt


De Van Gemert Groep is opgericht in 2005 door Gabriela van Gemert en Dries van Gemert. De Van Gemert Groep is een netwerkorganisatie van professionals die geloven in samenwerking en elkaar versterken. 

Gabriela van Gemert – Van Gemert Groep

Wat is de corebusiness van je bedrijf? 
Wij inspireren en ondersteunen professionals, teams en organisaties om het verschil te maken en betekenisvolle resultaten te realiseren. Voor zichzelf, hun team en organisatie en daarmee voor ons allemaal. Met de vraagstelling van onze opdrachtgevers als uitgangspunt ontwerpen we samen een aanpak van interventies die elkaar versterken. Je kunt dan denken aan:

✪Advisering en procesbegeleiding bij het formuleren van een heldere strategie (inclusief missie, visie, heldere kernwaarden en een concrete vertaling in een helder plan)
Individuele coaching, teamcoaching of businesscoaching gericht op vraagstukken rond beter samenwerken, communicatie, leiderschap, veranderen e.d. 
Teamontwikkeling 
✪ Interimmanagement (project en lijn)

Wie zijn jouw klanten en waarom komen ze bij jou? 
Onze opdrachtgevers zijn divers. Professionals en leidinggevenden die willen werken aan hun eigen ontwikkeling of de ontwikkeling van hun team en organisatie, die een nieuwe richting zoeken of juist vastlopen. Ze zoeken een sparringpartner, die meedenkt en tegengas geeft, helpt en steunt en niet overneemt. 

Wat is je meest succesvolle product/dienst en waarom?
Wij werken met Profile Dynamics (drijfveren) als procesversneller. Als mensen die dingen kunnen en mogen doen die bij hen passen én als zij zich verbonden voelen aan de doelen van hun team en/of organisatie, dan pas ontstaan resultaten die er toe doen en die het verschil maken. Met Profile Dynamics kun je die drijfveren inzichtelijk maken en erop inspelen.

Beschrijf je jezelf in maximaal vijf kernwoorden
Oprecht betrokken, verbindend en confronterend, resultaatgericht

Hoe blijf je gepassioneerd en gemotiveerd?  
Door samenwerken met anderen, op zoek te gaan naar nieuwe kennis en inzichten en inspiratie en vooral die dingen te doen die bij mijn drijfveren passen én op tijd te ontspannen.  

Wat zou je doen met 1 miljoen? 
Tijd en ruimte kopen (letterlijk en figuurlijk) om nog meer te kunnen doen wat mij zelf drijft. 

Waarvoor mogen ze je ’s nachts wakker maken? 
Liefst nergens voor omdat ik daar niet vrolijk van word. Vanzelfsprekend mogen mijn man en kinderen mij altijd wakker maken als ze me nodig hebben. 

Naast wie zou je weleens in het vliegtuig willen zitten en waarom?
Ik zou nog wel eens een gesprek willen voeren met een hele goede vriend en voormalig collega die ruim 10 jaar geleden overleed. Hij was een echte leermeester voor mij, zowel in mijn werk als privé. Ik gebruik nog vaak zijn lessen en heel graag zou ik daar nog eens met hem over willen doorbomen. 

Wat deed je vandaag om 11.00 uur? 
Tijdens deze Corona-thuiswerkperiode volg ik veel (internationale) webinars en online yoga en meditatielessen. Het geeft me inspiratie en inzichten én ik voel me sterk verbonden met een wereldwijde community.