Chantal Bieshaar

Chantal Bieshaar

Chantal van Heart Systems Nederland stelt zichzelf voor:

Wat is de corebusiness van je bedrijf?
Heart Systems biedt activiteiten aan op het gebied van bewustwording, Mindfulness en NLP: een ontdekkingsreis naar je eigen potentieel.

Wie zijn jouw cliënten en waarom komen ze bij jou?
Mijn klanten zijn mensen die vastlopen in hun carrière of relatie of merken dat ze steeds tegen dezelfde patronen aanlopen waardoor ze bepaalde resultaten in hun leven niet bereiken. Ze hebben de behoefte en bereidheid om de regie terug te pakken en zelf in hun persoonlijke ontwikkeling te willen investeren.

Wat is je meest succesvolle product/dienst en waarom?
Het belangrijkste onderdeel zijn de internationaal gecertificeerde NLP opleidingen (NLP Practitioner en NLP Masterpractitioner). In 20 dagen krijg je op diepgaand niveau inzicht in hoe communicatie met anderen en jezelf werkt. Je leert je eigen weerstanden en overtuigingen kennen en hoe je deze kunt ombuigen. Zo word je flexibeler in je eigen communicatie en gedrag en behaal je met meer gemak je gewenste resultaten. NLP als weg naar meer geluk en balans.

Daarnaast hebben we een maatwerk programma NLP FIT dat specifiek is ontwikkeld voor mensen die disbalans ervaren als gevolg van stress-gerelateerde en/of chronische pijnklachten. Het NLP FIT programma bestaat uit de unieke combinatie van NLP, Mindfulness en individuele coaching. Het is samengesteld op basis van jarenlange ervaring in het werken met mensen met stress-gerelateerde klachten. Tijdens de individuele coaching sessies onderzoeken we samen met de cursist welke onderliggende overtuigingen het huidige gedrag in stand houden. Natuurlijk met de bedoeling deze om te buigen naar meer wenselijke overtuigingen en gedrag. We zijn extra trots op dit NLP FIT programma dat we inmiddels vier keer succesvol hebben afgerond. Meer info op www.heartsystems.nl

Beschrijf je jezelf in maximaal vijf kernwoorden
Resultaatgericht, sterke drive op ontwikkeling, dierenvriend, nieuwsgierig en een tikkeltje gek.

Hoe blijf je gepassioneerd en gemotiveerd?
Daar hoef ik geen moeite voor te doen. Mijn nieuwsgierigheid en drive naar ontwikkeling in combinatie met de resultaten die ik terugzie bij mijn cursisten en coachklanten, zorgen ervoor dat ik mijn werk gemotiveerd en met veel passie blijf doen.

Wat zou je doen met 1 miljoen?
In eerste instantie even helemaal niks. Gewoon op de bank zetten en een tijdje erover heen laten gaan om te bedenken hoe ik dit het beste zou kunnen inzetten. En dan zal het naar alle waarschijnlijkheid een investering worden in het ontwikkelen van mensen.

Waarvoor mogen ze je ’s nachts wakker maken?
Liever niet, want ik slaap heel erg graag. Maar met een warme chocomel met slagroom maak je veel goed.

Naast wie zou je weleens in het vliegtuig willen zitten en waarom?
Joe Dispenza omdat hij super veel onderzoek doet op het gebied van het helend vermogen van het lichaam en ik hem graag volg in alle nieuwe ontwikkelingen.

Wat deed je vandaag om 11.00 uur?
Om 11 uur vanochtend was ik net klaar met privéles Agility met mijn hond Ziva (Bordercollie).