Waarom LEF!

Hoe het allemaal begon.
Begin 2019 komen vijf ondernemers bij elkaar. Ondernemers die elkaar kennen, samen al een tijd (net)werken en vanuit die basis een nieuw en vooral ander netwerk willen starten. Een netwerk met meerwaarde  voor zowel het lid als voor het collectief. Een netwerk waar je bij wil horen en voor in wil zitten. Dat functioneert als een team. Waarin er echt aandacht is voor Leren, Excelleren en niet onbelangrijk: Fun. Businessclub LEF!  werd geboren.

Met een duidelijke waarom

Wij geloven dat netwerken tussen en met ondernemers pas echt werkt als je oprecht geïnteresseerd bent in de ander. Dat je elkaar wil helpen en ondersteunen. In eerste instantie als mens en dan als ondernemer. Daarom zijn wij Businessclub LEF!, een club van bewezen ondernemers. 

Wij verbinden, ondersteunen en inspireren elkaar. Dat doen we door elkaar te introduceren in ons netwerk, door het geven van advies en ondersteuning bij actuele ondernemersvraagstukken en door het zijn van een klankbord voor elkaar. Zo komen we samen tot nieuwe ideeën en inzichten die leiden tot professionele en persoonlijke groei en succes.

Kernwaarden & kracht
De LEF! basis ligt in kameraadschap, wederzijds vertrouwen en commitment

De kracht van LEF! ligt in verbinding. We organiseren ledenbijeenkomsten waarin we als team met elkaar netwerken en elkaar helpen en daarnaast geloven we in de kracht van netwerken met iedereen. LEF! organiseert daarnaast geregeld borrels, evenementen, verdiepingsbijeenkomsten of andere activiteiten die breder toegankelijk zijn. Niet met als doel leden te werven maar vooral te verbinden en elkaar te versterken. LEF! heeft geen commercieel doel en zet ledengroei niet voorop. Het gaat om inhoud.

Eens een bijeenkomst bezoeken? Kijk hier eens.